sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Paluu Utahiin


Weber State University

Täällä sitä nyt ollaan oltu vajaa kuukausi, jenkkilässä siis! Paluu Utahiin sujui mukavasti, fiilikset olivat positiiviset ja erittäin odottavaiset. Pitkän matkustamisen jälkeen oli mukava tulla kotiin, sillä vastassa olivat tutut ihmiset ja sama kämppä. Tämä helpotti jo itsessään siinä, ettei tarvinnut kuljettaa kaikkia tavaroita tai muuttaa paikasta toiseen. Silti sain istua matkalaukkuni päällä, jotta sain kaiken tarvittavan mukaan reissulle.

Losissa 16h takana ja 5h vielä edessä...

Sisäpihalta, josta löytyy myös uima-allas

Meijän olkkarista

"Me ja Leijona" Downtownissa


Muutaman vapaapäivän ja jetlagista selviytymisen jälkeen lähdimme cross-country tiimimme kanssa korkeanpaikanleirille noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan leirikeskukseen.
Leirillä tarkoituksena oli nostaa joukkuehenkeä ja kertoa tavoitteet tulevalle kaudelle. Päivät kuluivat treenaten, pelaillen sekä myös muutamalle luennolle osallistuen. Joukkue oli jaettu ryhmiin ja jokainen ryhmä vuorollaan oli vastuussa ruoan valmistamisesta koko joukkueelle, kun taas toinen ryhmä paikkojen siivoamisesta.Majatalot

Lähtövalmiina

Upeita maisemia

Leiriltä palattua, paluu arkeen sujui nopeasti. Vihdoinkin myös minulla lukujärjestys täyttyy pelkästään oman alani opinnoista, kun viime keväänä sain suoritettua viimeisenkin ESL-kurssin (englanti toisena kielenä). Tähän mennessä kurssit vaikuttavat mielenkiintoisilta, ne käsittelevät mm. myynnin neuvottelu- ja tiimityötaitoja, suunnitelmallisuutta, ennakoimista. Tekemistä siis riittää!
Arkipäivät kuluvat tutulla rytmillä, koulua ja treenejä. Maastojuoksukausi alkoi pari viikkoa sitten ja jatkuu viikon päästä lauantaina Montana Statessa. Välillä teimme treenejä aamuseitsemän aikaan, mutta nyt koulun alettua treenaamme normaalisti kolmelta iltapäivisin. Aikaisemmat aamutreenitkin perustuvat siihen, sillä täällä kesä on ollut todella kuuma ja tänäkin päivänä lämpötila nousi yli +30 asteeseen.                                                                                        

Startti 

Weber!! <3

Tiukkaa vääntöö :D

Kaikin puolin tuntuu nyt kotoisalta olla täällä ja mukavaa nähdä mitä kaikkea syksy tuo tullessaan!
  
-Pihla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti