sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Back To Business

Joululoma Suomessa sujui perheen ja hyvien ystävien kanssa liiankin nopeasti. Tuntui haikealta lähteä Suomesta, mutta samaan aikaan olin hyvillä mielin. Paluumatka Utahiin muodostui pieneksi seikkailuksi, sillä myöhästyin ensimmäiseltä jatkolennolta. Itseäni tuo ei niin haitannut, sillä lentoyhtiö reititti uudet lennot ja korvasi hotelliyön neljän tähden hotellissa Chicagossa.
 
Koulu alkoi viime maanantaina mukavissa merkeissä. Aloitin vihdoin omat opintoni ja tällä hetkellä näyttää, että pääaineekseni on muodostumassa Professional Sales. Opintoihini sisältyy vielä muutama ESL-kurssi (English as a Second Language) ja tietysti sama mukava luokka ja opettajat.  Opintojeni suhteen fiilis on tällä hetkellä hyvä, sillä kielitaitoni on kehittynyt. Töitä pitää silti tehdä ja paljon on opeteltavaa. Saimme myös kuulla hyviä uutisia, sillä kaikki studyhall-tunnit poistettiin meiltä kaikilta tunnollisilta opiskelijoilta. Tämä tietää sitä, että meille jää enemmän vapaa-aikaa iltaisin, mutta myös vastuuta omasta koulunkäynnistä.     
 
Kilpailukausi alkoi oman tiimini osalta hyvin eilen Idahossa. Itse joudun odottamaan kilpailukauden avausta jonkin aikaa. Tilanne näyttää olosuhteisiin nähden hyvälle ja toivon että pääsen mahdollisimman pian kunnolla kisaamaan. Näyttäisi siltä, että on kyllä tulossa mukava kevät kaikin puolin!
Sunnuntaikävelyllä
 
-Pihla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti