sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Blogin avaus!


Heipsan kaikille!

Kaksi kuukautta jenkkiläistä yliopistoelämää on nyt takanapäin. Nyt tuntui oikealta hetkeltä jakaa hiukan myös omia kokemuksia tänne blogin puolelle.

Vajaa vuosi sitten saimme Venlan kanssa samoihin aikoihin yhteydenoton Weber State Universitystä. Vaikka ajatus tuntui tuolloin kaukaiselta, aloimme elätellä toiveita opiskelusta ja urheilusta maapallon toisella puolella.
 
Time Square
Tänä syksynä tuo unelma kävi toteen ja pakkasimme matkalaukut elokuun lopulla. Aluksi suuntasimme New Yorkiin, jossa vietimme muutaman päivän. Oli kyllä todella hieno kokemus tuo New York.
 
 
Kun vihdoin saavuimme tänne Ogdeniin, koulu ja treenit käynnistyivät vauhdikkaasti. Kotiutuminen kävi yllättävän nopeasti. Saimme kämppiksiksemme kaksi muuta jenkkityttöä, tämä on mukava sillä englantiakin tulee puhuttua enemmän.
Treenit lähtivät heti alusta alkaen kulkemaan hyvin. Aluksi oli hiukan totuttelemista hengityksen kanssa, sillä olemme 1400 metriä korkeammalla meren pinnasta. Lenkkimaastot ovat todella upeat, juoksemme useimmiten vuoren rinteillä ja metsissä erilaisia polkuja pitkin. Treeniä täällä tulee suhteellisen paljon ja kaikki treenit teemme aina porukalla, joukkuekaverit ovat mukavia samoin valmentajat. Treenien päätteeksi on mahdollisuus ottaa erilaisia huoltavia ja palauttavia juttuja, esim. icebathista on muodostunut yksi suosikkini!  
 
 

International Class
 
 
Viikot ovat siis kiireisiä koulun ja treenien ansiosta. Viikonloppuisin on onneksi aikaa tehdä muutakin. Olen todella iloinen, että päätin valita juuri Weber State Universityn ja Venla päätti lähteä mukaani tälle ”reissulle”. Suomea ja ihmisiä on ikävä, mutta onneksi pian on joululoma ja pääsen näkemään perhettä ja ystäviä!


Tulen jatkossa kirjoittelemaan kuulumisiani aina silloin tällöin jenkkielämästäni!

-Pihla
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti